27 februari, 2015

Agapi lanserar ett revolutionerande sätt att ha båt

I morgon lördag startar båtmässan Allt för sjön i Stockholm. Där lanserar Agapi två nya och unika ägarlösningar för privatpersoner och företag. Tillgång till en ny Agapi där allt är inkluderat: båtplats mitt i Stockholm, service, försäkring och vinterförvaring.

Agapi Club
Ett medlemskap som löper på två år. Som medlem i Agapi Club bokar du en Agapi på utvalda båtdagar månadsvis enligt avtal. Allt inkluderat. Pris från 3.000kr i månaden.
Agapi World
Ger Agapiägare och Agapi Club-medlemmar tillgång till en Agapi-båt på utvalda Agapi Centers runt om i världen. Först ut är Mallorca. Närmast att öppna är Aten och Cannes. Allt inkluderat. Pris från 3.500kr.

Agapi Leasing
Ett sätt att ha en båt i centrala Stockholm där man sedan kan lösa in båten eller byta upp till ny modell efter 3 år. Hel eller delägande där allt är inkluderat. Pris från 9.900kr i månaden.
’Vi försöker hela tiden hitta nya lösningar för ett friare båtliv. Bort från gamla begränsningar. Båtar kan göras både snabba, lättkörda och mindre bränslekrävande idag. Sportiga, snygga, trailerbara och samtidigt familjevänliga. Samma innovationstänkande går att använda på Agapis ägarlösningar. Det är det vi gör nu med Club, Leasing och World’, säger Alejandra Levinas Asplund, en av grundarna till Sveriges mest nyskapande och internationellt växande båtproducent Agapi.
Det öppnar även upp möjligheten till båtliv för alla som inte vill äga, tvätta, försäkra, underhålla båt eller lägga tid på att gå båtvakt. En helt ny möjlighet för både privatpersoner och företag. Kanske får vi se företag abonnera på ett visst antal dagar som de anställda sedan får använda.

Info: www.agapiboating.com