27 februari, 2015

Nödladdaren som inte lämnar dig i sticket

Det kostar på – i form av energi och tömt batteri – att ständigt vara uppkopplad. Innan du vet ordet av får du besked om låg batterinivå med risk att inte längre kunna vara nådd, klara det nödvändiga samtalet eller fortsätta surfa.

Tack vare Cellular Line och deras nya nödladdare, är problemet snabbt löst. Nu introducerar KALA AB Cellular Lines Free Power Dual Ultra – USB 6600 mAh, en riktig ”bamse” som inte bara laddar en vanlig iPhone eller Smartphone upp till fyra gånger – två kan laddas samtidigt – med högsta tänkbara hastighet.

Den har också en effekt hög nog att få liv i en iPad eller surfplatta. Solid och säker laddar den utan att skada eller förstöra batteriet och format och vikt gör det enkelt att ta den med i handväska eller portfölj, ja, den ryms t.o.m. i en ficka.

På knappt tre timmar är det sedan möjligt att återladda denna nödladdare vars snabbhet och kraft är fördelar som heter duga.

Pris för USB 6600 mAh 600 kr.

Info: www.kala.se

Kommentarer

Marcus 15:07:56 2015-03-10

Jodå, den var bra första timman innan den helt dog (nej, jag sänkte den inte i vatten!) . Kan ha varit ett måndags ex. Men kanske inget jag rekommenderar att lita på.

Marcus 12:48:06 2015-03-16

Cellularline var dock väldigt snabba med support för den och ett nytt exemplar har hitintills fungerat mycket bättre.