20 februari, 2015

Seapilot lanserar nytt koncept

Seapilot har lanserat ett nytt koncept för alla appar med ett annorlunda upplägg än tidigare, bland annat för att kunna erbjuda en 36 timmars test version för nya användare.

Pressmeddelande:

Nyheterna i korhet:
1. Ett användarkonto, tillgängligt från Seapilot-app i flera plattformar och format.
2. Nya användare får 36 timmars testperiod på all funktionalitet och alla sjökort.
3. Samma pris oavsett om man använder Seapilot för telefon eller surfplatta.
4. Användaren kan byta mellan Seapilot-appar i olika devices och olika plattformar, alla knutna till ett och samma användarkonto.
5. Välj funktioner – betala bara för det du behöver!
6. Sjökort betalas som årsprenumeration och inkluderar kontinuerliga uppdateringar.

Seapilot har genomfört ett flertal förändringar i sina appar den senaste tiden. Förändringarna innebär flera fördelar för befintliga och nya användare.

De stora nyheterma är att det nu är möjligt för nya användare att uppleva Seapilot helt gratis i 36 timmar innan användaren bestämmer sig för vilka sjökort och funktioner som ska köpas. Dessutom finns Seapilot nu tillgängligt på alla de stora plattformarna, iOS, Android och Windows 8, både för telefon och läsplatta/PC.

Tidigare licenskrav för själva appen är nu borttaget. Seapilot laddas numera ner gratis från AppStore, Google Play eller Windows Store. Användaren registrerar sitt Seapilot-konto och i och med första ”sign-in” från appen startar en 36 timmars testperiod där alla sjökort och funktioner är tillgängliga. Därefter har användaren, förutom val av sjökortsprenumerationer, även möjlighet att välja vilken eller vilka av olika delfunktioner man vill betala för.

Info: www.seapilot.com