19 februari, 2015

Dagliga matleveranser till stugan, ön eller akterspegeln

I sommar kommer båtägare att kunna beställa mat direkt till akterspegeln i båten. Genom ett samarbete mellan VTS AB och MatHem kommer båtfolk att kunna beställa mat via Mathem och dagen efter få leverans direkt till akterspegeln på den position de har uppgett. Detta gäller givetvis även för stugägare med eller utan sjötomt också.

Tjänsten med matleveranser startar 17 juni och pågår dagligen till 25 augusti. Därefter planeras för regelbundna leveranser under hösten vintern för båtägare, stugägare och fastboende.

Bakom idén står Jonas Vedsmand som tillsammans med MatHem har utvecklat tjänsten. För Jonas Vedsmand, tidigare marknadsdirektör för Sjöfartsverket, är det extra glädjande då han under många år drivit frågor för ett mer tillgänglig skärgård.

Även för de som inte har beställt mat kommer det att finnas kompletteringar ombord med dagsfärskt bröd, glass och tidningar. Tänk att ha hela utbudet och de låga priserna från en av de största livsmedelaktörerna i din hand i hela skärgården. Nu är det verklighet genom Matbåten i samarbete med MatHem.se. Med dagliga leveranser i hela Stockholms skärgård kan man från och med i sommar boka sina livsmedel och följande dag få den levererad direkt till sin stuga eller fritidsbåt.

Med dagliga leveranser i hela skärgården kan du boka MatHems produkter till din ö eller brygga. Boka innan klockan 16 och maten levereras påföljande dag, precis som hemma – i hela skärgården.

Precis som för stugägare kan nu båtlivet få sina livsmedel levererade till akterspegeln. Boka innan klockan 16 och uppge din position för morgondagen och Matbåten kommer med din leverans till överenskommen position.

Inte en gångtimme på maskin eller långa promenader med tunga kassar. Du kan lugnt fortsätta att njuta av din tillvaro och låta Matbåten göra jobbet. Ett samtal från MatHem ger dig information att båten är på väg och du kan möta upp din leverans vid din brygga eller akterspegel.

Ombord finns även dagsfärskt bröd, bullar, glass och dagens tidning – som en extra guldkant på din tillvaro.

Info: www.mathem.se