13 februari, 2015

Garmin presenterar ett nytt fäste för inombordsgivare till kajaker

Garmin presenterar nu ett alternativ för montering av inombordsgivare speciellt framtaget för kajaker. Med inombordsmontering för kajaker kan du montera en ekolodsgivare inne i din kajak, en idealisk installationsmetod för den här typen av båt för användning av Garmins ekolod eller kombinationsprodukter.

Den här mångsidiga monteringslösningen är enkel att installera och fungerar tillsammans med i stort sett alla typer av kajaker och skyddar givaren från slitage.

Den passar givare som fungerar tillsammans med alla Garmins echo, echoMAP och GPSMAP-seriens kombinationsprodukter. När du väljer mellan kompatibla givare finns det både dual-beam HD-ID givare och DownVü givare för en fotoliknande presentation av botten, struktur och fisk under kajaken. För mer information om kompatibla givare besök www.garmin.com/transducers.

Installationen är snabb och enkel och kräver inga speciella verktyg. Fäst den självhäftande ytan mot skrovet, fyll utrymmet med vatten och placera givaren i fästet så att all luft försvinner. Väl installerad sitter den stadigt även om den utsätts för väta och andra påfrestningar.

Fäste för inombordsgivare till kajak beräknas finnas tillgänglig i juni 2015 till ett rekommenderat cirkapris på 159 kr.

Info: marine2015.garmin.com