3 februari, 2015

Navigare Yachting expanderar med ny bas på Mallorca

Navigare Yachting presenterar stolt en ny bas i Palma de Mallorca från och med säsongen 2015. Flottan som kommer att utgå från Palma består av en Sun Odyssey 409, två Sun Odyssey 469, en Leopard 44 och en Bavaria 51. Flottan förväntas utökas med tio båtar inför 2016.

Mallorca har något att erbjuda alla! Lägg till i en lugn och skyddad vik för att bada och sola en hel dag, upptäck Mallorcas fantastiska vita sandstränder och strandrestauranger. Gå på shopping i Palmas mysiga kvarter och skäm bort dig på någon av dess lyxiga restauranger.

– I och med öppningen av basen på Mallorca blir vårt charterprogram ännu mer komplett. Vi arbetar ständigt med utvecklingen av baser, produkter och vår service gentemot slutkund och har under senare år ofta fått frågan om vi inte kan öppna på Mallorca. Nu tar vi steget och ser fram emot kundernas respons, säger Jesper Rönngard, vd för Navigare Yachting.

– Vi är inne i stor expanderingsfas just nu och försäljningen under 2014 gick över all förväntan. Vår flotta utökas i 2015 av flera flaggskepp med bland annat en Lagoon 52 till BVI, en Jeanneau 64 till BVI och en Oceanis 60 till Kroatien. Totalt sålde vi båtar för drygt 110 miljoner kr under 2014 bara för charter och vi har mycket stora förväntningar till 2015, där vi redan nu ser en mycket positiv trend, säger Jesper.

Navigare Yachting är moderbolaget i Navigare Group. Navigare Yachting hanterar operationen, försäljningen av charterbåtar och uthyrningen av segelbåtar i hela världen.

Navigare Groups tre ben är Navigare Yachts, Navigare Yachting och Navigare Moments. Gruppen verkar i åtta länder och bedriver uthyrning av cirka 200 segelbåtar på tre kontinenter. Navigare Group levererar, servar och hyr ut båtar från Jeanneau, Beneteau, Bavaria, Hanse, Dufour och Lagoon. Gruppen sysselsätter över 80 heltidsanställda och nästan dubbelt så många säsongsanställda. Navigare Groups konsoliderade omsättning ligger runt en kvarts miljard kronor och båtförsäljningen utgör ungefär hälften av detta.