30 januari, 2015

Europapremiär för nya Audi Q7 på Båtmässan

Intresset för trailerbara båtar bara ökar. Då passar biljätten Audi på att premiärvisa (första gången i Europa) sin nya Q7:a på Båtmässan. Med inbyggd trailerassistent.

Tryggare, lättare skötsel och större frihet. En trailer förenklar båtlivet. Man slipper stå i båtplatskö, kan ha den i säkert förvar hemma på tomten och slipper den årliga bottenslipningen och bottenmålningen. Men då krävs en rejäl bil så att man kommer upp för alla ramper utan problem. Permanent fyrhjulsdrift och stark motor är definitivt att rekommendera.

– Nya Q7:an passar båtfolket perfekt. Den har allt man kan önska sig och är dessutom 325 kilo lättare än sin föregångare samt har en dragningskapacitet på 3 500 kilo. Och den nya trailerassistenten, som hjälper föraren att manövrera sitt ekipage, kommer väl till pass, säger Audiambassadören Erica Eek.

– Vi är mycket glada över att ha Audi Göteborg som partner till Båtmässan. Tack vare samarbetet kan vi lyfta det trailerbara båtlivet, ett enkelt båtliv som möjliggör att man snabbt och enkelt kan ta sig till olika vatten för nya upplevelser, säger Bengt Wallin, affärsansvarig för Båtmässan.

Audi arrangerar också under Båtmässan tävlingen ”Sommarens Båtäventyr” där besökarna kan vinna lån av en Audi, trailer och båt under en vecka i sommar.

Båtmässan pågår 31 januari – 8 februari på Svenska Mässan i Göteborg.

Info: www.batmassan.se