15 januari, 2015

Bavaria Sport 450 – ”ett fulländat koncept”

Bavaria har med sin sportserie utvecklat sportcruisern till nya höjder. Aldrig tidigare har kombinationen av daycruiserns generösa däcksytor kombinerats med stora boendeutrymmen så som Bavaria utvecklat i sina Sportmodeller.

Pressmeddelande:
Konceptet är också en stor framgång för världens effektivaste varv och har gjort det till en ledande motorbåtstillverkare. De nya Sport modellerna har utvecklats ytterligare ett steg med erfarenheter från varvets mångfalt prisbelönta motorbåtsserie Virtess.

Nu presenteras varvets toppmodell i Sportserien, Bavaria Sport 450. Båten går att få i tre olika versioner. Du kan välja mellan öppen båt med targabåge, HT modell med öppningsbart tak i tyg eller GRP och som Coupe version med glasdörrar ut mot akterdäck. Dessutom kommer båten att kunna levereras med två eller tre kabiner. Oavsett om du prioriterar stora öppna ytor för soliga dagar eller en, för alla väder skyddad cockpit, hittar du din lösning i Bavaria Sport 450.

Att Bavarias överlägset utvecklade och kontrollerade produktion dessutom ger en högkvalitativ produkt till ett attraktivt pris är i dag ett konstaterat faktum.

Tekniska specifikationer
Längd: 13,84 m / 14,99 m
Bredd: 4,41 m
Motorer: 2 x Volvo Penta D6-370 alt D6-400 eller IPS 600
Info: www.bavariasverige.se