12 november, 2014

Seapilot utsett till Rising Star 2014

Den 11 november utsågs Seapilot till 2014 års vinnare av Rising Star, som utses av Deloitte.

Detta när den årliga tävlingen Sweden Technology Fast 50 avgjordes. Det är Sveriges enda oberoende ranking av de 50 snabbast växande teknologiföretagen i Sverige och är samtidigt en årlig utmärkelse till dessa företag. De delar även ut pris i kategorin Rising Stars där fokus ligger på nystartade företag med snabb tillväxt och som har potential att bli rankade i framtida Fast 50. Priset delas ut av Deloitte.

Seapilot tog hem segern i kategorin Rising Stars med en imponerande tillväxt på 913 % över treårsperioden. – Det är en enorm ära och bekräftelse för oss att få ta emot det här priset och vi ser det som ännu ett bevis på att vi har en fantastisk produkt! Säger Jens Johansson, VD True Heading AB.

I rapporten som Deloitte publicerar i samband med prisutdelningen utmärker sig Stockholm och Uppsala som nu drar ifrån övriga landet när det gäller antalet snabbväxande teknologiföretag. Stockholm och Uppsala har ökat sin andel från 54 procent till 64 procent i år. Malmö och Lund kommer efter med endast 16 procent och Göteborg och Linköping hamnar långt efter med 6 procent var.