22 oktober, 2014

Sail Racing öppnar konceptbutik i Stockholm

Torsdagen den 23:e oktober slår Sail Racing upp dörrarna till sin nya konceptbutik på Hamngatan 10 i Stockholm. Sail Racings nya butik är belägen i PK Huset och kommer att få dubbla entrér, en inifrån PK huset och en från Hamngatan.

”Den nya butiken är en milstolpe för oss och kommer att utgöra det centrala navet i vårt varumärke” säger Joakim Berne som är försäljning och retailchef på Sail Racing. ”I butiken visar vi bland annat upp delar av vår designfilosofi, i form av att man som konsument kan få gå igenom alla de olika tyger, tekniska material och detaljer som vi arbetar med.

Tillsammans med Samsung har Sail Racing tagit fram videoväggar som kommer visa segling i full HD-kvalitet dygnet runt, året runt. Det finns även möjlighet att sända live på skärmarna via Sail Racings mediasystem som styrs från huvudkontoret i Billdal.

”Vi ser Sail Racing Club House som en mötesplats där man kan njuta av och prata segling året runt, samtidigt som det ger oss en fantastisk möjlighet att visa upp vårt varumärke och våra kollektioner i en inspirerande miljö” säger Joakim Berne. ”Vi har lagt ner mycket tid och energi på interiöra detaljer i butiken.

Golvet i skyltfönstrerna är klädda i äkta kolfiber, det sitter ett autentiskt Americas Cup segel i taket av butiken och alla båtdetaljer som t.ex. winchar i kolfiber som finns i butiken har faktiskt använts i Americas Cup.” fortsätter Joakim.

Sail Racing Club House Stockholm kommer att vara fullsorterad med hela Sail Racings sortiment och öppnar torsdagen den 23:e oktober kl 10.00.