22 september, 2014

I veckan kommer Biltemakatalogen ut

Nu släpper på Biltema vår nya katalog för höst och vinter. Katalogen innehåller 628 sidor och är som alltid fylld med över 18 000 artiklar. Biltema finns idag representerat med 120 varuhus runt om i Norden och öppnar under november det 40:e varuhuset i Sverige.

Biltema har i 50 år utmanat marknaden och pressat priser på reservdelar, tillbehör och verktyg. Mycket har hänt sedan den första katalogen skickades ut och samhället har förändrats, men inte Biltemas grundvision – att genom bra produkter till rätt pris skapa en rikare fritid för våra kunder.

Katalogen är full av nyheter inom allt från bilreservdelar, snöskotertillbehör, verktyg till pulsmätare och jakttillbehör. Så oavsett om du letar efter en brandsläckare till husvagnen, en stegfender till båten eller om du behöver ABS-ring till din Volvo så hittar du vad du behöver i Biltemakatalogen!

Våra drygt 18 000 artiklar är uppdelade i åtta olika kategorier: Bil-MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg.

Katalogen som trycks i drygt sju miljoner exemplar släpps på svenska, danska, norska och finska. Den distribueras till hushållen med posten men kommer också finns för avhämtning i alla våra varuhus i hela Norden.