23 augusti, 2014

Old El Paso stolt sponsor i seglingstävlingen M32 Cup

Old El Paso lanserade tidigare i augusti den nya och mjuka taco-båten Stand ’N’ Stuff Tortillas. Men det är inte den enda koppling till båtar som Old El Paso har. Företaget är också stolt sponsor till ett av racingteamen som tävlar i M32 Cup – seglartävlingen som äger rum i stadsmiljö.

Racet består i år av totalt fem tillfällen. Tre av dem har redan avgjorts, de två sista äger rum i Malmö den 23-26 augusti och i Stockholm den 10-13 september.

M32 Cup är en seglingstävling där några av Skandinaviens bästa seglingsbesättningar, såsom Fredrik Lööf (OS-medaljör i London), Mathias Rahm och Hans Wallén, gör upp om vinsten. Tävlingen avgörs i stadsmiljö och med mycket snabba katamaraner, vilket gör det till en åskådarvänlig tävling. Förutom i Sverige sker tävlingen också i Norge och Danmark. Old El Paso är stolt sponsor till Rahm Racing Team och tävlingarna i Sverige äger rum i Malmö och Stockholm.

– Eftersom vi i år lanserar en båtformad och mjuk tortilla är det extra kul att vi också sponsrar ett av seglings-teamen i M32 Cup. Då tävlingen äger rum i stadsmiljö är det särskilt lämpligt för familjer att komma och titta på båtarna. Med katamaraner kan det dessutom bli en hel del fart och dramatik, något som är roligt för både stora som små, säger Martina Börjesson, nordisk varumärkeschef för Old El Paso.

Seglingstävlingen i Malmö äger rum vid Västra Hamnen den 23-26 augusti. I Stockholm sker tävlingen 10-13 september vid Riddarfjärden. Förutom aktiviteterna i vattnet kommer det även finnas mycket på land att uppleva som är roligt för hela familjen. Old El Paso kommer även att finnas på plats och dela ut Stand ‘N’ Stuff Tortillas.

För mer information om M32Cup, besök gärna: http://m32cup.com/