11 augusti, 2014

Flexibel pannlampa för jobb och fritid

Otroligt mångsidig och enkel att använda. COAST Pannlampa HL27 har ett ljusflöde på 309 lumen, vilket gör den till den starkaste i sin storleksklass. Med möjlighet att enkelt vrida ljushuset för fokusering och vika ner ljushuset till rätt vinkel, passar den i de flesta situationer, till exempel vid arbete i båten.

Ljuset sprids genom funktionen Ultra-view Flood Beam och punktsken genom Bulls-eye Spot Beam, där det dessutom går att dimma av till rätt styrka. Enkelt att fästa med hjälmclips och ta av bandet som går över huvudet. Det gör att HL27 passar många olika typer av aktiviteter och situationer. Räckvidden i ljuset är testat till 122 meter. Drivs med 4 enkla AA-batterier.

ANSI FL-1 standard är framtagen av de större LED- lamptillverkarna i USA. Den standarden har kommit fram för att konsumenten på bästa och enklaste sätt ska kunna välja rätt ljus för rätt behov. Coast Portland är ett av företagen som varit drivkraften bakom denna standard.

Ljusstyrka: 309 lumen
Brinntid: 3 tim 45 min
Räckvidd: 122 m

Funktioner: Ren ljusstråle, avtagbart huvudband, hjälmclips, fokuserad optik, ställbar ljusstråle, starkt och svagt skiftläge på ljusstyrkan.