20 maj, 2014

Duells söker marin produktchef

Nuvarande produktchef går vidare till nya utmaningar inom Duells och vi söker nu efter hennes ersättare. Produktchefen ansvarar för Duells marina sortiment av tillbehör, utrustning och reservdelar till båtlivet.

Arbetsbeskrivning
På Duells arbetar du tätt ihop med dina kollegor i teamet för ditt affärsområde där du primärt ansvarar för följande områden:
• Produktkatalogen – skapa och att hålla ett uppdaterat och attraktivt marinsortiment
• Prissättning och marginalberäkningar då du besitter ett lönsamhetsansvar
• Försäljningskampanjer, marknadsföringsaktiviteter och därikring relevant produktinformation
• Hantera vissa inköp och leverantörskontakter i samråd med AO-chef

Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team vilket kräver en kommunikativ teamplayer. Din roll innebär även att aktivt lyssna in indikationer från säljkåren samt att introducera nya produkter. Du är placerad på huvudkontoret i Göteborg. Tjänsten innefattar även till viss del ordermottagning och reklamationshantering.

Duells grundades 1932 och är Skandinaviens marknadsledande distributör av delar och utrustning till bland annat MC, cykel, snöskoter och båtar. Sortimentet är heltäckande med fokus på internationellt starka varumärken och du hittar produkterna hos över 2500 återförsäljare.

Duells ingick under 2013 ett strategiskt partnerskap med den europeiska koncernen Moteo, viket innebär en internationell ägare som kommer att tillföra kunskap och resurser för att utveckla verksamheten ytterligare.