3 april, 2014

Klart för Sjön öppnar i Norrtälje

Som ett led i ett fördjupat samarbete mellan ALUKIN aluminiumbåtar, Suzuki marin och Watski öppnar nu Marinteknik i Norrtälje AB butiken Klart för Sjön i Görla företagsby i Norrtälje! Den 12 april slår Klart för Sjön upp dörrarna och välkomnar alla båtintresserade, skärgårdsbor och fritidsbåtsägare.

Pressmeddelande:

Klart för Sjön erbjuder ett sortiment av praktiska produkter för ett enkelt och roligt båt- och fritidsliv. Butiken ligger i Görla företagsby i Norrtälje, mitt emot Beijer Bygg. Klart för Sjöns butik angränsar till båtbyggeriet och den intresserade bjuds på full insyn i båtproduktionen av ALUKIN aluminiumbåtar.

Klart för Sjön är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Suzukis utombordare. Företaget har tillgång till över 10 000 artiklar via Watskis E-handelsbutik och är ansluten till Watski ship to Store: ”Beställ bekvämt på nätet – hämta och betala i butiken”.

De erbjuder uthyrning och försäljning av Respo båttrailers och båtvagnar. De säljer även navigationsutrustning för professionellt bruk och fritid från Raymarine. De är även återförsäljare av ALUTRACK:s båtslipar, Securmark stöldskyddsmärkning av båtar, motorer, ATV och övrig utrustning. Dessutom är företaget ombud för SVEDEA båtförsäkringar.

Info:
www.alukin.se
www.klartförsjön.se