25 februari, 2014

Tävla om en Monterey 180 FS på Allt för sjön!

Båtsveriges mest spännande aktivitet i år presenteras på båtmässan Allt för sjön, som öppnar på lördag. Med ”FLYGBÅTEN” lanserar Eriksson Marine en tävling som går ut på att få en helt vanlig fritidsbåt att flyga. Tror du att du har den bästa idén hur det kan göras? Har du ett antal vänner som kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer? Då är det här en utmaning för dig.

I vinstpotten ligger tävlingens huvudperson – en Monterey 180 FS från 2007 med ett marknadsvärde på 150 000 kr. Båten finns på plats i vår monter A35:23 under hela mässveckan.

Du deltar genom att skriva ner dina tankar kring hur du tror dig kunna få 1200 kg fritidsbåt att bäst trotsa gravitationen. De tre bästa förslagen väljs ut av en jury, och sedan ska idéerna testas i verkligheten!

Med en påse pengar och experthjälp får de tävlande förverkliga sin plan ”Scrapheap challenge-style”. Det lag som lyckas bäst får behålla båten.

Denna tävling är ett samarbete mellan Eriksson Marine Scandinavia, Hamnen.se, Solna Marin, Alandia båtförsäkring samt Marinshopen.

Tävlingen följer ni på Hamnen.se, där bland annat reportage och intervjuer publiceras under tävlingens gång.