14 februari, 2014

Nya tekniska ytterplagg från Sail Racing

Sail Racing fortsätter utvecklingen av Race Line, ett produktkoncept med ytter- och caualplagg som grundlades under ett kreativt samarbete med designer Marco Trapella. Race Line har nu utökats med flertalet tekniska produkter. Samarbetet mellan Sail Racing och Marco Trapella startades med målsättningen att ta fram moderna sportswear-plagg med detaljer och material hämtade från Sail Racings mest tekniska produkter i 50KTS Race Edition.

– Det gemensamma arbetet med Marco har gett oss många tankar och idéer kring integrering av de tekniska aspekter generellt från våra tekniska plagg till sportswear, säger Henric Vikestam, Design & produktionschef på Sail Racing.

– Jag tycker att vi nått vårt gemensamma mål att utveckla en kollektion med just dessa värden. Nya Race Line har just kommit ut i butikerna, det ska bli spännande att se hur produkterna mottagandet av produkterna.

I Race Line finns nu tekniska ytterplagg i Gore WINDSTOPPER®, sportswear-produkter som shorts, pikéer och sweatshirts i bomullskvalitéer blandat med olika stretchmaterial för att bidra med både funktion och passform.

Produkterna finns tillgängliga hos auktoriserade återförsäljare och på företagets hemsida.

Info www.sailracing.com