6 februari, 2014

Sjöskolan på Beckholmen utökar med Milo Dahlman

Milo Dahlmann börjar som instruktör hos Sjöskolan på Beckholmen. I januari höll Milo sin första sjukvårdsutbildning – som en del av Fartygsbefäl klass VIII – för Sjöskolan på Beckholmen.

Fartygsbefälsutbildningarna är omfattande och kräver mycket av eleverna men även av instruktörerna.

– Sjöskolan har väldigt bra samt omtyckta utbildningar, det känner man när man umgås med deras elever, säger Milo Dahlmann.

– Vi har länge letat efter den perfekte instruktören för våra sjukvårdsutbildningar, och med Milo Dahlmann känner jag att vi har lyckats, säger Gerhard Chronholm delägare på Sjöskolan på Beckholmen. Samtliga instruktörer hos Sjöskolan på Beckholmen är aktiva yrkeskvinnor och män inom sina respektive områden. Något som Sjöskolan på Beckholmen har som ett krav på sina instruktörer.

Milo Dahlmann är kanske mest känd för sina långseglingar, senast till Antarktis. Sin vana trogen till stora delar ensam ombord på de längre etapperna. Milo har också skrivit boken ”Mot pingvinernas land”.

Info: www.milodahlmann.se

Sjöskolan på Beckholmen har varit aktiv inom marin utbildning sedan 2001. Hela tiden i egna centrala lokaler på Beckholmen i marin miljö med fokus på yrkesutbildningar.

Info: www.sjoskolan.se