22 januari, 2014

Premiär för Chris-Craft Launch 36 i Miami

På den stora båtmässan i Miami blir det Premiär för Chris-Craft Launch 36. Premiären hålls på Miami International Boat Show 13 februari.

Launch 36 blir det allra nyaste tillskottet till Chris-Crafts modellprogram. Enligt företagets ordförande, Stephen Julius, och vd, Steve Heese, står den nya modellen även för ett helt nytt koncept från denna klassiska båttillverkare.

Chris-Craft Launch 36 är främst en stor dagtursbåt med övernattningsmöjligheter. Den är designad för alla som vill ha det kul på sjön tillsammans med familj och vänner.

Den nya modellen har till exempel ett walk around-däck, som gör det enkelt att röra sig från för- och till akterdäck med bra möjligheter för den som vill solbada. Pentryt är placerat uppe i båten och i aktern finns en stor U-soffa med ett bord som kan justeras efter behov.

Under däck finns kojer för upp till fem personer samt ett normalstort badrum med dusch. Den nya modellen har även inbyggda stuvutrymmen inte bara för vanligt bagage utan även för sportutrustning, till exempel fiske, cykling, kajaking och wakeboarding.

Chris-Craft har byggt båtar sedan 1874. I modellserierna ingår båtar med namnen The Bullet, Launch, Lancer, Corsair och Catalina i storlekarna 20–36 fot.

Info: www.chriscraft.com