21 januari, 2014

Atlantica möter Båtsäsongen med förändrad besättning

Atlantica har den fina sommaren 2013 färsk i minnet och företaget ser fram emot att få möta våren och sommaren med en starkare besättning än någonsin. De anställda tycker också att det känns som en liten ljusning i båtbranschen inför säsongen 2014 då de under hösten och fram till idag haft fler offertförfrågningar och nyteckningar jämfört med samma period 2012.

– Vi är mycket stolta över att Atlantica fyller hundra år som varumärke 2016 och ännu mer stolta över att vår personal tillsammans har mer än 300 års samlade erfarenheter från båtbranschen och inom försäkring. Vi känner att vi står väl rustade för att möta båtsäsongen 2014, säger Lars Torgersson på Atlantica Båtförsäkring.

Kända ansikten på nya platser
Ann Oresten blir ny kundtjänstchef 1 februari.
Ann har en lång och gedigen kunskap och erfarenhet av Atlantica och företagets produkter. Hon arbetar tillsammans med sin rutinerade kundtjänstpersonal på kontoret i Göteborg.
Anders Ritzler, som tidigare arbetet med fokus på försäljning, ansvarar sedan 1 november för Affärsutveckling, Märkessamarbeten, Koncept och IT. Frågor kring nya produkter, våra märkesförsäkringar samt Atlanticas leverantörssamarbeten och nya affärsmöjligheter samlas på Anders avdelning.
Atlanticas erfarna skadereglerare Bill-Owe Johansson och Henrich Johansson kommer att ansvara för försäljningen på Västkusten och i Södra Sverige. De kommer att ha en delad tjänst mellan skador och försäljning vilket ger oss en effektiv bearbetning och stöd för företagets samarbetspartners i västra och södra delen av landet.
Kicki Norman är sedan 1 januari Försäljnings & Marknadschef med ansvar för Försäljning, Marknad, Kommunikation, PR, Webb, Nyhetsbrev samt Kund och Ombudskontakter.
– Det är fantastiskt att kunna ta tillvara den befintliga kompetensen på Atlantica och att kunna besätta nyckelbefattningar med kompetenta och erfarna medarbetare, Detta samtidigt som det ger möjlighet att rekrytera och förstärka organisationen med nya och positiva krafter utifrån de vakanser som uppstår, säger Lars Torgersson.

Info: www.atlantica.se