20 december, 2013

Julhälsning från Happynacra

Nu närmar sig julen och högst på önskelistan för Happynacra står chansen att få segla så mycket som bara möjligt med bra fokus och bra motstånd under 2014.

Pressmeddelande:

Vi skickade båten till Miami i början av december och botar seglingsabstinensen med rullskidor, klättring, rodd och alla anda äventyr som kommer i vår väg.

2014 rivstartar vi med längdskidåkning och pepp hos OS-guldmedaljörnen Fredrik Lööf i Spåtind tillsammans med stora delar av KSSS elitlag. Strax därefter åker vi till Miami för intensiv träning och tävling i tre veckor.

Vi ser med spänning framemot vår första världscup tillsammans som team, håll tummarna 26jan-1feb. Fältet ser ut att blir riktigt vasst med de bästa Britterna och Italienarna men framförallt ser vi framemot att tävla mot legendaren Darren Bundock.

Därefter blir det fullt fokus för David på Vasaloppet, där han lovat att åka in på en tid under 5h, medan Sandra fokuserar på höghöjdsträning fram till mars då båten kommit hem, då bär det av till Sydeuropa. Stay tuned.

Vi vill också passa på att slå ett slag för vår unika kampanjtavla, där du har möjlighet att stötta oss och på nära hand ta del av vår resa mot Rio. Pengarna går direkt till vår satsning där vi i första taget vill säkra att vi tar oss hem från Miami och att vi kan komma iväg till världscuperna i Europa i vår.

Gå in på vår blogg eller Facebook för att se tavlan och läsa mer!
http://happynacra.wordpress.com
https://www.facebook.com/happynacra

God Jul och happy yachting i det nya året!

Sandra & David