17 december, 2013

Två nya Agapi Centers i Stockholm

Agapi växer och ger Stockholm ytterligare ett Agapi Center samtidigt som företaget introducerar tio nya båtplatser med fullservicekoncept mitt i Stockholm.

Båtplatser är hårdvara i Stockholm. I vår erbjuder Agapi Service Center, i samarbete med Hammarby Marin, 10 unika båtplatser på Långholmen där Agapiiägare kan njuta av ett modernt båtliv med:

– Båtplats i sjön under hela den isfria perioden av året.
– Vinterplats med flera valbara servicenivåer.
– Försäkring via Svedea.
– Motorservice enligt garantischema eller övriga önskemål.
– Trailer- respektive bil eller cykelparkering.
– Till det kan man addera tjänster som tvätt, städ, polering etc.

– Det här är ytterligare ett led i att förnya och förenkla båtlivet. Nu i samband med att vi nu lanserar vår nya Agapi 950 och Agapi 750 modell 2014 så släpper vi en helt ny möjlighet för alla Agapiägare, säger Peder Asplund, vd och grundare av Agapi.

Agapis vision om ett enklare båtliv är att vem som helst ska kunna äga en prestandabåt av hög kvalitet och enkelt få tillgång till precis all service, när de själva behöver. Allt till mycket attraktiva prisnivåer. Utvecklingsarbetet pågår hela tiden.

– Våren kommer bli extra hektisk under 2014. Därför öppnade vi redan under hösten vårt andra Agapi Center, Agapi Sales Center med Ros Marin på Pampas Marina i Stockholm. Här kan man alltid provköra Agapi så länge det är isfritt. Drop in och stick ut på vattnet i världens vackraste stad och utmana vår Agapi, säger Peder Asplund.

Sedan våren 2013 kan man köpa sin Agapi i form av 100%, 50% eller 33%ig del av en båt. Det som tidigare var mer komplicerat är nu mycket enkelt tack vare en service som erbjuder fullständig frihet och trygghet för alla andelsägare.

Efter Stockholm är det Malmö och Göteborg som står på tur att öppna Agapi Centers där erbjudandet med hel eller del av båt och båtplats med serviceerbjudanden når ut till fler ställen runt om i Sverige. Samtal förs även om platser utanför Sverige, allt för att ge Agapiägare möjligheter som inga andra båtägare har.

– De här platserna mitt i stan kommer snabbt ta slut. Någon frågade mig om man som Agapiägare kunde köpa bara båtplatsen om man redan hade en Agapi. Båtplats som julklapp? Det var en kul idé tycker jag, så ja visst går det.

Info: www.agapiboating.com