2 december, 2013

SSRS vill se fler sjöräddare under granen

Den 1 december släppte Sjöräddningssällskapet årets julkalender, där den som vill stötta svensk sjöräddning hittar ett färdigrimmat klapptips varje dag fram till julafton. Bakom varje lucka finns en välgörande julklapp som hjälper oss att rädda liv till sjöss.

Kan man ge bort sjöräddning i julklapp?

– Absolut! Genom att köpa någon av produkterna i vår webbshop finansierar man en del av svensk sjöräddning. Sjöräddningssällskapet medverkar i 70 procent av all sjöräddning i Sverige, tack vare att så många människor stöttar oss, säger Ann Jansson, webbansvarig på Sjöräddningssällskapet.

Sjöräddningssällskapets har inga statliga bidrag. Verksamheten är enbart finansierad med medlemsavgifter, gåvor och donationer. Därför är julen en mycket viktig tid för oss att samla in pengar inför kommande års sjöräddningsverksamhet. På sjoraddning.se kan man välja att handla sjösäkra produkter i vår butik eller skänka sjöräddningsutrustning från vår gåvoshop. Man kan också ge bort ett medlemskap i julklapp eller önska god jul med en penninggåva.

Kanske döljer sig Årets Julklapp 2013 bakom luckorna i Sjöräddningssällskapets julkalender? Följ den på facebook eller på sjoraddning.se.

Info: www.ssrs.se

Kommentarer

Jan B. 14:44:20 2013-12-03

Om du verkligen vill att ditt bidrag skall komma till nytta så tänk på Röda korset i Filippinerna, på Läkare utan gränser eller Barncancerfonden. Tänk på Stadsmissionen i jul eller Rädda Barnen, så blir din slant till oändligt mycket större nytta. SSRS kan tanka sina båtar med hjälp av alla de rika gubbar som har sitt namn på skrovsidorna.