4 november, 2013

Ny båtmäklare på Båtagent Sverige i region Göteborg och Västkusten

Båtagent expanderar och engagerar ytterligare en mäklare, Anders Hultman, från Göteborg.

– Med sitt goda kontaktnät bland seglare och båtmänniskor i hela Göteborgsområdet samt även i Vänern kombinerat med sina erfarenheter från att driva företag och försäljningsorganisationer på hög nivå kommer Anders vara en mycket bra resurs i Båtagent med Göteborg och Västkusten som arbetsfält. Jag är övertygad om att Anders bakgrund som seglare, företagare och säljare både av båtar och andra produkter på ”svåra” marknader är en av de bästa bakgrunder man kan ha för att redan från början komma in i och lyckas med jobbet som båtmäklare, säger Båtagents vd Niklas Forsén.

Anders Hultman är en erfaren affärsman och företagare med vd-tjänster inom olika branscher under de senaste 14 åren. Dessförinnan var Anders försäljningschef och marknadschef för Husqvarna motorsågar med uppdrag både i Sverige och Europa samt även dåvarande Östeuropa.

Under senare år har Anders också jobbat med segelbåtsförsäljning i egen regi. Några år som återförsäljare för Elan och Grand Soleil åt Nordic Yachts. Dessutom som generalagent i Sverige för danska Faurby. Uppdragen för enskilda båtmärken har upphört varför Anders nu kan satsa helhjärtat på de begagnade båtar som Båtagent förmedlar.

Att som Anders vara en erfaren företagare och säljare är en mycket bra bakgrund att ha som båtmäklare på segelbåtssidan. Som mäklare handlar det hela tiden om att finna lösningar mellan säljare och köpare vilket ofta är den stora utmaningen i förmedlarverksamheten.

Som seglare har Anders seglat det mesta från OK-jolle till 40-fotare. Både i Göteborg och i Jönköping.
Caj Bristschgi som jobbat med Båtagent sedan 2007 fortsätter som mäklare i Göteborg. Tillsammans med Anders kommer Caj vara med att bygga Båtagents expansion vidare på Västkusten.

Info: www.batagent.se