2 november, 2013

Ny serie av pilothusbåtar från Quicksilver

I höst presenterar Quicksilver sin nya Captur 675 Pilothouse, som tillsammans med 605 Pilothouse och 555 Pilothouse bildar den nya serien av pilothusbåtar. 675 Pilothouse kombinerar prestanda och intelligent design på bästa sätt för att fisketuren skall bli helt perfekt. Med motorer på upp till 200hk får man en bekväm marchfart och när man vill eller behöver, en hög toppfart.

Quicksilver Captur 675 Pilothouse har en rad fördelar som exempelvis:
• Klassens bästa och största akterdäck för fiske som rymmer förvaring för 6 spön, spöhållare, betes- och rensbord med en integrerad skärbräda, fisksump och rejäla durkstuvar med dränering.
• Flexibel sittbrunn som lätt anpassas till fiske eller till sittgrupp genom 2 flip-up-bänkar och sittbrunnsbord.
• Man rör sig säkert och enkelt ombord via passager runt hytten och via dörren i aktern. Fördäck kan användas som ytterligare en fiskeplattform.
• Från kabinen har man fri sikt runt om, en vindruta i härdat glas ger tillsammans med den mörkgrå instrumentpanelen god sikt utan reflexer. I kabinen sitter 4 personer framåtvänt.
• Pentryt som innehåller vask och kran kan utrustas med kylskåp och färskvatten.
• Kabinen rymmer en rejäl dubbelkoj.
Modellen kommer även att finnas som SMART Edition, i detta utförande ingår fisksump med cirkulationspump, sjövattenspolning till akterdäck, 2 extra spöhållare, utfällbara sittbrunnsbänkar i akter och om babord, sittbrunnsbord, taklucka, iläggsdyna till kojer och gardiner.
SMART Edition innehåller populära tillval till ett attraktivt pris och med kortare leveranstid. Totalt fem tillvalspaket gör att du kan skräddarsy just din 675 Pilothouse efter dina behov.
Specifikationer
Längd över allt (m) 6.55
Bredd (m) 2.54
Vikt (kg) 1585
Bränsletank (L) 200
CE-kategori C
Max antal personer 7
Max motorstyrka (hk) 200
Info: www.brunswick-marine.com