12 juni, 2013

Boboshi släpper Förarintyg och Förarintyg Lite till smartphones

Förarintyg är en heltäckande utbildningsapplikation för blivande fritidsskeppare som ska ta förarintyg (kallas även förarbevis och båtkörkort) och för mer erfarna båtägare och seglingsentusiaster som vill friska upp sina kunskaper inför båtsäsongen.

Förarintyg innehåller 400 teorifrågor som påminner om frågorna på det riktiga provet samt 60 sjökortsfrågor som testar dina navigationskunskaper och din förmåga att läsa sjökort. För att uppmuntra djupinlärning så har två tredjedelar av frågorna en tillhörande förklaringsruta som ger mer detaljerad information på ämnet eller förklarar varför rätt svar är rätt och varför fel svar är fel.

Förarintyg innehåller även provstatistik, en lättläst sammanfattning av teorin och en lista med de viktigaste navigations- och båttermerna

Förarintyg är designad både för iPhone, iPad och Android och har ett intuitivt, högupplöst och kompakt gränssnitt likt det i Boboshis framgångsrika utbildningsapplikationer iKörkort, iKörkort MC, Jägarexamen och Scuba Exam.

Förarintyg kostar 75 kronor. Förarintyg Lite är gratis men har ett begränsat innehåll.

INNEHÅLL- 400 teorifrågor och 60 sjökortsfrågor
– Över 300 utförliga förklaringar till frågorna
– En lättläst sammanfattning av teorin uppdelat i tio kapitel
– Lista med navigations- och båttermer
– Statistik för både teori- och sjökortsprovet
– Detaljerad, överskådlig och pedagogisk rättning med förklaringar
– Automatisk sparfunktion som ger dig möjlighet att återuppta påbörjade prov
– Slumpad placering på alla svarsalternativ
– Inbyggd funktion för att utmana vänner
– Kompakt universaldesign anpassad för både iPhone & iPad och de flesta Android-skärmstorlekarna
– Intuitivt, vackert och högupplöst gränssnitt

Om Boboshi

Boboshi startades hösten 2009 av tre barndomsvänner med olika professionella och akademiska bakgrunder men en gemensam passion för IT och entreprenörskap. Vårt mål är att producera originella, innehållsrika och användarvänliga applikationer av högsta kvalité till både den svenska och internationella marknaden.

Info: http://boboshi.se/