31 maj, 2013

Stockholm Water Show båtmässa i helgen

Den här helgen – 30 maj – 2 juni är det flytande båtmässa i Wasahamnen på Djurgården.Stockholm Water Show har lockat flera av de mest kända båttillverkarna att visa upp sina nyheter i det förhoppningsvis fina vårvädret – mitt i huvudstaden.

Nimbus är ett av företagen som finns med vid bryggor. De visar bland annat:
• Paragon 25 Ranger
• Paragon 25 Cabin ”Grey Edition”
• Paragon 31
• Nimbus 230 R
• Nimbus 31 Nova S HT
• NIMBUS 335 Coupé
• NIMBUS 34 Nova

Dessutom visas det nya båtmärket Epoca Yachts, från skaparna av Nimbus.

Båtmässans pressrelease:
Stockholm Water Show

Smakstart på båtsäsongen.

Den 30 maj till 2 juni arrangeras Stockholm Water Show i Wasahamnen. Arrangör är Bonavita, som utlovar mer show och upplevelser för besökarna än på en traditionell båtmässa.

För att optimera tillställningen ordentligt har Bonavita dessutom valt att lägga torsdagen som en specialdag bara för Bona Vitas läsare, gäster och nätverk.

På fredagen ”äger” Mercedes-Benz hela tillställningen för sina kunder och partners. På lördagen och söndagen är det öppet för alla som gillar havet och allt den kompletta showen har att erbjuda.

Arrangörerna har också märkt på sina utställare, som ju är grunden till att det kommer rätt besökare, att får de avkastning på sitt deltagande (som är den viktigaste punkten), gillar de detta upplägg. En tillställning som Stockholm Water Show är ett billigare alternativ än att varje handlare ska behöva annonsera själv denna tidpunkt på året, här finns hela underlaget.

– Vårt val av Wasahamnen är både slump och planering. Vi har kommit fram till att Wasahamnen med sitt centrala läge är en plats som det är lätt att hitta till och som det finns mycket goda kommunikationer till.

Öppettider
Stockholm Water Show är öppen för allmänheten följande tider:
Lördag den 1 juni 10:00-18:00.
Söndag den 2 juni 10:00-18:00.

Info: www.stockholmwatershow.se