29 maj, 2013

YachtSafe lanserar en ny generation larmprodukter

Varumärket YachtSafe står för trådlösa och innovativa larmlösningar för båtar, fordon samt industrimiljöer. Vi utvecklar och producerar alla företagets larmprodukter i Sverige till högsta kvalitet. Listan över återförsäljare växer stadigt och de börjar nu även etablera sig på Europamarknaden. Förutom robusta GPS-larm erbjuder YachtSafe nu en ny generation larmprodukter som alla är trådlösa och kompatibla med vår nya App i din mobil.

Oroar du dig för att din båt ska börja läcka vatten eller att du ska få frostskador i din husvagn på vintern? YachtSafe har lösningar som gör att du kan koppla av i alla situationer. Den nya vattennivågivaren placeras till exempel i båtens kölsvin eller i andra utrymmen där det finns risk för läckage. Skulle vattennivån stiga får du då larm direkt i din mobil.
Temperaturgivaren lämpar sig utmärkt för alla typer av utrymmen och situationer där du är rädd för en för låg eller hög temperatur. Exempel är båtar, husvagnar och fritidshem samt frys- och kyldiskar. Ställ själv in temperaturnivåer som ska utlösa larm, samt mottag larm och temperaturinformation direkt i din mobil.

Andra exempel på nya produkter är YachtSafes vibrationssensor och trampmatta. Vibrationssensorn är utmärkt för att förhindra bränsle- och kabelstölder i industrin. Trampmattan känner av en människas tyngd och ger larm om någon ovälkommen gäst skulle försöka ta sig förbi ditt privata område.

Nu kan du även få status på larmprodukterna direkt i Appen, få larm när det är dags för batteribyte samt installera och aktivera företagets produkter med ett par enkla knapptryckningar.

Info: www.yachtsafe.se

Kommentarer

Anders J 21:03:00 2015-05-03

Skräpprodukt i mina ögon.
Av dessa två år jag ägt produkten har jag inte lyckats slå på larmet en enda gång vid sommarstugan. Larmet fungerade hemma i villan, men där har jag ingen nytta av larmet.
Den utlovade batteritiden har jag heller inte upplevt att den uppfylls, i bästa fall har jag kommit upp i 48h (vid placering av sändare inomhus i värme).
Påpekade problemen till yachtsafe innan garantitidens utgång, men de var inte intresserade av att bistå med ngn lösning.
Jag kan tänka mig att sälja mitt larm med siren och magnetkontakt för 500:-