21 maj, 2013

Nackabo vann ett båtliv!

Nu har vinnaren av Upptäck Båtlivets riksomfattande tävling ”Vinn ett båtliv” utsetts! Märta Törnerud med familj från Nacka utanför Stockholm kommer att under hela sommaren få fri tillgång till en mindre motorbåt för att upptäcka båtlivet ”all inclusive” kryddat med diverse upplevelser i skärgården.

Samtidigt kommer de att blogga om sina nya upplevelser på www.upptäckbåtlivet.se och dess facebooksida, www.facebook.com/upptackbatlivet

På måndagen överlämnades båten till familjen Törnerud på Marindepån i Nacka.

”Det känns helt fantastiskt att få denna chans. Det är dags att göra sjöbusar av barnen och kombinera fart, upptäckarglädje med sköna skärgårdsupplevelser”, säger Märta med en instämmande familj.

”Vi ser fram emot att få visa hela familjen hur enkelt och roligt båtliv är”, säger Mats Eriksson på Sweboat – Båtbranschens Riksförbund som står bakom satsningen Upptäck Båtlivet.

På plats var även representant från Atlantica, KGK Motor, Marindepån, Navigationsgruppen och Securmark, som på olika sätt bidragit till att förverkliga tävlingen.

Upptäckbåtlivet.se är guiden för alla som längtar ut på sjön. Där hittar du allt du behöver för att ta steget och uppleva det fantastiska som båtlivet har att erbjuda. Se filmer, bilder, artiklar och guider samt delta i tävlingar med fina priser! Upptäck Båtlivet är initiativ av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund.

Sweboat är båtbranschens intresseorganisation med ca 400 medlemsföretag. Verksamhetens målsättning är att främja och värna gemensamma branschintressen, skapa gynnsamma verksamhetsbetingelser för branschen, vara branschens talesman och remissorgan, skapa förståelse för branschens vikt och roll i samhället samt medverka till en positiv inställning till båtlivet.

Info: www.sweboat.se

Bilderna:
Foto: Sweboat

Överlämnande av nyckel: Mats Eriksson överlämnar båtnyckeln till Märta Törnerud med familj

Lyckoönskningar: Från vänster: Kicki Norman/Atlantica, Calle Ortner/Navigationsgruppen, Björn Sandhaag/Marindepån, Anita Lundh/Securmark, Mats Eriksson/Sweboat, Lasse Johansson/KGK Motor samt familjen Törnerud – Märta, Martin, Agnes och Magnus.

Första turen: Märta vid rodret.