12 mars, 2013

Trawler 36 ny trålare med flybridge från Rhea Marine

Franska Rhea Marine presenterar en helt ny trålarmodell: Trawler 36. Det franska varvet har gjort sig känt för sina klassiskt designade motorbåtar med effektiva skrov och generösa boutrymmen.

Trawler 36 är den allra senaste modellen från det franska varvet Rhea Marine. Båten kommer att finnas i två olika versioner, med eller utan flybridge. Modellen kompletterar varvets serie med trålare, som därmed sträcker sig från 36 till 67 fot.

Den nya modellen har fler likheter med storasyster Rhea Trawler 43. Den 11,30 m långa båtar har samma svepande linjer och samma höga komfort. Båtarna har även Rhea Marines egendesignade, högeffektiva skrov som går mjukt och fint i sjön, vilket Båtliv har konstaterat vid provkörningar av andra Rheamodeller.

Trawler 36 är utrustad med två kabiner, ett badrum, en salong med en stor L-soffa som kan förvandlas till dubbelkoj och ett L-format pentry. Ytorna mellan salongen och akterdäcket är öppna och relativt stora, vilket vi känner igen från många andra nyare motorbåtar.

En trappa från cockpit ger direkt tillgång till flybrige, som är byggd för att kunna utnyttja båtens hela bredd.

Tekníska data
Längd: 11,30 m
Längd skrov: 10,80 m
Bredd: 4,10 m
Djupgående: 1 m
Vikt: 10 600 kg
Motorer: 2×260 hk

Info: http://www.rhea-marine.fr/accueil/index.html