4 mars, 2013

TV-sändningar från Allt för sjön den här veckan

Sittbrunnen.se sänder live från båtmässan Allt för sjön, livesändningarna varvas med inspelade reportage från mässan. I fredags lanserade Hamnen.se sin tv-satsning från båtmässan Allt för sjön och i går var det Sittbrunnens tur. På måndagen livesänder Sittbrunnen ett seminarium om kvinnosegling, tisdag seminarium om toatömning, torsdag berättar Sven Yrvind om sitt nya jordenruntprojekt och nästa lördag blir det ett seminarium med fokus på tjejer och båtliv.

Alla livesändningar och inspelade reportage går att ta del av på Sittbrunnens Playkanal: https://sittbrunnenplay.solidtango.com

Playkanalen levereras av Solidtango.

– Det är fantastiskt kul att det sänds så mycket båt-tv med hjälp av vår plattform säger Johan Lundqvist, en av grundarna till Solidtango. Jag är själv mycket intresserad av båtliv och kan väl inte säga att man blivit bortskämd med båtprogram i traditionell tv. Så för mig personligen är det här helt fantastiskt och mitt i prick för det vi kallar för “tv on your terms”, säger Johan.

Solidtango är en “social fan-tv” plattform där alla med en fanbase kan skapa en helt egen Playkanal. Via Playkanalen kan fansen interagera med varandra via chattar och kommentarer.

Plattformen har stöd för videoannonser och en komplett PPV-lösning. Bland de hundratals kunderna finns bl.a. Hamnen.se, Djurgården Fotboll, IFK Göteborg, Svenska Spel, Universal, Sony Music, Sveriges Radio, Warberg IC och Svenska Bilsportförbundet.