6 februari, 2013

Vinn ett båtliv med egen båt en hel sommar

Har du ingen egen båt eller känner du någon som är nyfiken på att prova på allt det fantastiska som båtlivet har att erbjuda?

Nu ges möjligheten via Upptäck Båtlivets nya tävling ”Vinn ett båtliv” där vinsten är att under sommaren få fri tillgång till en fullt utrustad styrpulpetbåt kryddat med olika aktiviteter i skärgården.

Det enda man behöver göra för att vara med och tävla är att motivera varför man är en lämplig vinnare. En liten motprestation krävs av vinnaren i form av att så ofta som möjligt berätta om sina nya upplevelser med båten på Upptäck Båtlivets Facebooksida.

Tävlingsformulär och övrig information finns på:

www.upptäckbåtlivet.se

www.facebook.com/upptackbatlivet

Tävlingen pågår fram till 30 april.

Upptäck Båtlivet är guiden för dig som längtar ut på sjön. På www.upptäckbåtlivet.se hittar man allt som behövs för att ta steget och uppleva allt det fantastiska som båtlivet har att erbjuda. Se filmer, bilder, artiklar och guider samt delta i tävlingar med fina priser!

Upptäck Båtlivet är ett initiativ av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund.

Sweboat är båtbranschens intresseorganisation med ca 400 medlemsföretag. Verksamhetens målsättning är att främja och värna gemensamma branschintressen, skapa gynnsamma verksamhetsbetingelser för branschen, vara branschens talesman och remissorgan, skapa förståelse för branschens vikt och roll i samhället samt medverka till en positiv inställning till båtlivet.