25 januari, 2013

Premiär i Göteborg för kabinbåten Arronet 25 cxip

Helsvenska aluminiumbåtstillverkaren Arronet har tagit fram en ny kabinbåt. Den är baserad på ett annat Arronetskrov och har samma fina körupplevelse med komfort och känsla i fokus som bland annat 245 cxip. Den nya modellen premiärvisas på Båtmässan i Göteborg.

Arronet har utmärkt sig för att bygga båtar i hög kvalitet och för att snabbt kunna ta fram nya modeller, ofta med stark kundanpassning. Den nya modellen är inget undantag. Båten kan förses med inombordsdiesel eller utombordare. Samma sak med disposition, där kunden kan välja mellan sovhytt i fören eller öppen sittbrunn. Det finns även ett enklare pentry och plats för portapotti som tillval.

Det stora akterdäcket med flyttbara räcken har en rejäl lastmöjlighet och åtkomsten av motorn sker genom en rejäl lucka i däcket.

Med bäddsatsen (tillval) finns det upp till fyra sovplatser för vuxna personer (25 och 24 5 cxp).

25 cxip har liksom 24 5 cx en riklig standardutrustning som fjädrande stolar, 12 tums navigator från Garmin, många belysningar och dieselvärmaren är ersatt med gångvärme från motorn som standard. Givetvis finns möjligheten att komplettera med Webasto dieselvärmare.

Tekniska data
Längd: 7,82 m
Bredd: 2,40 m
Vikt: 1 800 kg (utan motor)
Personer: 8
Motor: 170–220 hk
Info: www.arronet.se