20 december, 2012

Playsida för båtälskare lyser upp i decembermörkret

Den första november lanserades Solidtango “the social fan tv platform”. Nu släpps den tredje Playsidan som skapats med hjälp av plattformen. Den här gången är det Hamnen.se som har premiär för Hamnen Play. Därmed finns det gpda förutsättningar för alla som vill se kul båtfilmer på nätet under helgerna.

Under senaste åren har Hamnen gjort massor av båt-tv tillgänglig på webben, alltifrån livesändningar från actionfyllda kappseglingar på Östersjön till båtmässor i varma mässhallar. Man har även gjort hundratals reportage, pryltester och en hel del “galna” reportage.

Alla livesändningar och videos har publicerats på Hamnen.se, men i takt med att innehållet ökat har behovet av att samla allt innehåll på en gemensam Playsida blivit stort.

– Med hjälp av Solidtango har vi fått en komplett plattform för att hantera video och livesändingar men även presentera dem på ett attraktivt sätt. Vi är oerhört nöjda med Playsidan som vi hoppas kommer lysa upp i decembermörkret för alla båtälskare, säger Gustav Morin, redaktionellt ansvarig på Hamnen.se

– Jag älskar båtar i allmänhet men segelbåtar i synnerhet, säger Johan Lundqvist en av grundarna till Solidtango, som båtälskare är jag givetvis mycket glad att Hamnen valt oss som leverantör. Att samla alla videos och livesändningar på en Playsida är lite som att “släppa ut anden ur flaskan”, man har haft massor av innehåll men det har inte varit lättillgängligt förrän nu, avslutar Johan.

Hamnens playsida: http://hamnenplay.solidtango.com