2 november, 2012

Smarta lampor från SIlva

Julen närmar sig och förutom inhandling av glögg, pepparkakor och lussebullar är det många som också funderar på vad som ska inhandlas och läggas under granen. Silva vill slå ett slag för pannlampan som lyser upp och möjliggör vinterns alla sköna och stärkande träningspass i mörkret. Den kan även användas våd arbete i båten, där det ofta är skumt och svårt att hitta.

Pressmeddelande:

SILVAS TRE BÄSTA JULKLAPPSTIPS

Runner
Med Runner får löparen en liten, ultralätt och väldigt kraftfull pannlampa.
Den har en räckvidd på hela 90 meter som gör träningen behaglig och säker året runt, dygnets alla timmar, även när det är mörkt. Möjligheten att kunna välja andra underlag och sträckor än det upplysta elljusspåret ger både frihet och fler möjligheter att hitta den träningsform som själv önskas. Runner blev nyligen nominerad ”Bäst i Test” i tidningen Runner´s Worlds pannlampstest för löparlampor, mycket baserat på dess komfort och ultimata ljusbild. Silvas pannlampor har ljusteknologin Silva Intelligent Light som innebär att du både har ett brett närljus liksom ett väldigt starkt fjärrljus.
Rek. cirkapris: 2 500 kr

Trail Runner
Trail Runner är en mycket omtyckt, beprövad och ultralätt pannlampa som passar perfekt för trail running-löparen som vill träna i skogen dygnets alla timmar, även när det är mörkt. Även denna med ljusteknologin Silva Intelligent Light. Ett brett antliglidbehandlat huvudband håller pannlampan på plats även när du springer i kuperad terräng.
Rek. cirkapris : 600 kr

Jogger
För den som behöver ett komplement till svag gatubelysning och som vill synas i trafikerad miljö är Jogger bli en bra träningskompis. Kompakt och skön pannlampa som gör att joggingturen kan genomföras trots mörka morgon- eller kvällstimmar.
Rek. cirkapris: 300 kr

Info: www.silva.se