2 augusti, 2012

Jetski ROC och 25-årsjubileum den 4 aug i Karlsborg

Nu är det snart dags igen för fjolårets succe-tävling, vald till 2011 års bästa Jetski-arrangemang. I år hoppas vi se ännu fler av nutidens och dåtidens Jetski-fantomer för att träffas, umgås och rejsa!

Konceptet är hämtat från bilsportens Race Of Champions som är ett årligt återkommande event som TV-sänds över hela världen. Världens bästa racing och rally-förare möts två och två och kör en bana där man växlar spår. Vinnaren i varje omgång går vidare i tävlingen.

En JetSki-fantast, DTM-mästaren Mattias Ekström har vunnit Bilsportens ROC flera gånger. I år är några av bilsportens stora mästare speciellt inbjudna till RACE OF jetski CHAMPIONS….

Jetski-sportens ROC har hittat sin Arena – återigen är det Sveriges reserv-huvudstad Karlsborg som blir skådeplatsen för årets bataljer och festligheter.

Tävlingformen ger alla förare möjlighet att mötas i korta dueller där skickligheten betyder mer än konditionen – vilket kan öppna för sensationer!

I och med denna roliga tävling så firar även Jetski sporten sitt 25 års jubileum i Sverige och hoppas på ytterligare 25 år till med denna snabba och actionfyllda sport.