27 juni, 2012

Ettan i världsrankingen seglar VM i Långedrag

Anna Tunicliffe, USA, med besättning Molly Vandemoer och Debbie Capozzi är regerande världsmästare I match racing för damer och också nummer ett på rankinglistan. Deras senaste triumf är att vinna Women’s Match Racing ISAF Sailing World Cup för andra året i rad. Nu kommer de till Göteborg och Långedrag för att försvara sin titel.

– Det här världsmästerskapet är en av de tre största tävlingarna för vår del i år. Det är det sista före OS och vi kommer att finslipa vår teknik på vattnet. Alla våra motståndare är i toppform, så det kommer att bli fantastiska seglingar. Vi älskar att komma till Sverige och vi vet att tävlingsorganisationen kommer att vara av högsta klass. Vi ser verkligen fram mot att komma dit och fightas med de bästa i världen! säger Anna Tunicliffe.

Som Anna säger så blir konkurrensen stenhård och alla som kommer till GKSS i Långedrag kommer att få se häftiga seglingar från klipporna eller åskådarläktaren.

Lucy Macgregor och Claire Leroy – tvåa och trea på ISAF:s rankinglista: http://www.gkss.se/en/Events/WMRWC/News/Placeholder/Lucy-Macgregor-and-Claire-Leroy/