24 april, 2012

My2Mobile släpper My2Mobile Båtliv för Android

My2Mobile lanserar sin populära mobiltjänst My2Mobile Båtliv som Android app. My2Mobile Båtliv ger användaren uppdaterad information om kustväder för hela Sveriges kust samt de större sjöarna. Med den nya versionen av My2Mobile Båtliv får miljoner svenskar tillgång till den här mobiltjänsten genom sina Androidtelefoner och surfplattor.

Sedan 2008 har många använt tjänsten på sina mobiltelefoner för att lätt få tillgång till de senaste kustväderprognoserna och väderobservationerna längs de svenska kusterna.

Applikationen ger överskådligt presenterat kust- och båtvädret för hela sveriges kust samt de större sjöarna. Tjänsten levererar väderprognoser för fem dygn framåt och 4 prognoser per dygn. Kompletterat med ständigt uppdaterde väderobservationer längs kusterna så har användaren en bra bild av rådande väderläge.

– Användarna kommer att känna igen sig i den nya versionen, men samtidigt får de en ny användarupplevelse då Androidplattformen ger många fler möjligheter som inte finns i de äldre plattformarna, säger Lars Sanne, My2Mobile AB.

Tjänsten är tillgänglig på Android Market gratis under namnet My2Mobile Båtliv via följande länkar market://details?id=com.my2mobile.batliv och https://market.android.com/details?id=com.my2mobile.batliv. Vidare finns den också tillgänglig på Appland, www.appland.se.