11 april, 2012

Sommarfärger hos Victorinox

Victorinox färgglada produkter bra perfekt till sommarens aktiviteter. De högkvalitativa och hållbara produkterna innefattar Schweiziska Arméknivar, Köksknivar, Klockor, Resväskor och Kläder.

Pressrelease:

Victorinox Cadet 5 fickkniv kommer i en limiterad upplaga och lanseras i fem färgglada färger. Den behändiga accessoaren har flera praktiska funktioner som underlättar vardagslivet och kommer i ett vackert skinnfodral som slits fint med tiden.

Med rätt verktyg blir arbetet lättare. Victorinox serie SwissClassic har ergonomiska handtag för maximal bekvämlighet och denna japanska Santoku Swiss Classic 125 kniv är gjord av fibrox som säkrar ett fast grepp. Kniven tål diskmaskin och är framtagen med lasertest för att uppnå bästa vinkel på bladet och skapa perfekt stadga, för bra hållbarhet och kvalitet.

Vad passar bättre för sommarens sjönära äventyr än Victorinox praktiska badbyxor? I klara, somriga färger och funktionella material är de en självklar del av semesterpackningen.

Victorinox Dive Master 500 är med sina klassiska och utmärkande egenskaper främst gjord för undervattensdykning men fungerar minst lika bra på land. Med tydliga visare och stora markörer försäkrar den läsbarhet på de djupaste vatten. Dive Master använder sig av en top-tier vilket gör att klockan inte behöver något batteri eftersom den drivs av armens rörelse. Urtavlan i slitstarkt stål kommer i flera fina färger och passar lika bra till våtdräkten som till kavajen.