29 februari, 2012

Monteringssystem för prylar på båten

Nu finns Railblaza monteringssystem i Sverige. Det passar för utrustning till båtar, kajaker, ATV, garage m.m. överallt där snabbkopplingsmontering önskas. Starport är ett unik och mångsidigt monteringsfäste med många tillbehör.

Starport är utformad som en stjärna med åtta taggar och har en smart låsning som gör att tillbehöret fixeras. Starport klarar en max belastning på 100 kg i sidled och 30 kg i drag belastning. Begränsning kan dock finnas i vissa tillbehör till Starport. Railblaza utvecklas och tillverkas på Nya Zeeland och sortimentet med tillbehör växer kontinuerligt.

Railblaza StarPort finns i svart eller vitt utförande och säljs i tvåpack eller lösa. StarPort kan monteras horisontellt eller vertikalt och har en låg profil. Kan monteras med eller utan fläns och levereras med packning och skydd för anslutning. Det finns även varianter på Startport för montering på pulpit, skott och gummibåtstuber och samtliga fästen kan leveras både i svart och vitt utförande.

Monteringstillbehören till Railblaza Starport är många och sortimentet utökas kontinuerligt. Exempel på tillbehör är spöhållare, filébord, VHF hållare, dryckeshållare, plattformar för ekolod/GPS, paddelhållare, öglor och krokar samt kamerahållare. Med flera Starport fästen monterade ombord kan enkelt tillbehör flyttas runt i båten när behoven ändras eller när man vill ha produkter tillfälligt monterade till exempel under fisket. De flesta tillbehör kan köpas med eller utan Starportfäste.

Info: www.comstedt.se