21 februari, 2012

Randig vår för henne med Oslo Fjord

Helly Hansens seglarinspirerade kollektion Oslo Fjord för henne består av en mix av jackor, tröjor, blusar, klänningar, byxor, shorts och sneakers som kan matchas ihop för en sportig och casual look.

Pressrelease:

Coastal Catalina Jacket har en klassisk siluhette och är tillverkad i det vattenfrånstötiga materialet Helly Tech gör att man kan använda den både till sjöss och på land utan att bli blöt när det duggar lätt. Jackan finns i 3 härliga färger med en rand över bröstet; vit med lila/blå rand, kornblå med röd/vit rand och marinblå med vit rand. Inspiration och mönster på jackan kommer från den första norska svanbåten, Berge Viking, som seglade Whitbread Around The World Race mellan 1981-82 och som var sponsrad av Helly Hansen.

Som komplement till jackan finns Faerder Knit, en långärmad stickad tröja med båthals och en Faerder klänning i slimmad modell i skön jersey med likadan rand som på jackan samt en blus med fina puffärmar, Coastal Shirt.

Till nederdelar finns både byxor, Oslo Fjord Linnen Pants, i linne, samt sportiga korta shorts, Faerder Shorts, i bomull. Navigare Salt Low sneakers är tillverkade i canvas och finns i tre olika färgkombinationer i storlekarna 36-42.

Priser
Coastal Catalina jacket 1500 SEK
Faerder Knit 800 SEK
Faerder Dress 700 SEK
Coastel Shirt 700 SEK
Olso Fjord Linen Pants 900 SEK
Faerder Shorts 700 SEK
Navigare Salt Low Sneaker 600 SEK