6 februari, 2012

Alandia Sailing Team inför säsongen 2012

Alandia båtförsäkring har återigen ingått samarbete med Staffan Lindberg om att segla för Alandia Sailing Team även 2012. Staffan ligger förnärvarande på en fjortonde plats på världsrankingen i Matchrace. Målsättningen i år är att segla minst fyra tourevent samt att kvala till den stora finalen i Malaysia i december.

Pressrelease:

Teamet
Alandia Sailing Team kommer under 2012 att i huvudsak bestå av skepparen Staffan Lindberg med en besättningsstomme som är känd sedan tidigare, Carl-Johan Uckelstam, Oskar Dannström, Nils Bjerkås och Robert Skarp.

Klar plats till Marstrand
I december vann Alandia Sailing Team Carlos Aguilar Match Race vilket var kval till årets tour deltävling på Marstrand där kampen om en plats är stenhård. – Marstrandstävlingen är huvudmålet i år, säger Staffan. – Ska bli riktigt rolig att tävla där igen under första veckan i juli. – Vi försöker nå en semifinalplats, säger Staffan mycket motiverad.

På Facebook
Följa Alandia Sailing Team på facebook också. Varför inte gå in och gilla redan nu! Sök på Alandia så hittar ni sidan eller gå via www.alandiasailingteam.com

Fullspäckad kalender
Även om fokus ligger på att få segla tourtävlingar samt EM och FM kan man i tävlingskalendern se att det blir en fullspäckad säsong. Teamet börjar säsongen med Congressional Cup i USA i mars.

– Den tävlingen är en bra start på säsongen eftersom man där får segla många matcher mot hårt motstånd, säger Staffan.

Info: www.alandiasailingteam.com