31 januari, 2012

X-Yachts Sweden inleder samarbete med Regina Yachts

Lagom till Båtmässan i Göteborg den 3-12 februari inleder X-Yachts Sweden ett samarbete med Regina Yachts. Regina Yachts ska i fortsättningen fungera som X-Yachts servicevarv på Västkusten. Regina Yachts varv ligger i Vindö på norra Orust men har även en mobil verksamhet och kan på så sätt hjälpa X-Yachtsägare längs hela Västkusten.

X-Yachts Sweden ställer ut med en Xp38 – den senaste modellen i X-Yachts performanceserie – vid Båtmässan i Göteborg. Modellen har fått mycket uppmärksamhet vid andra mässor och lär vara en av de hetaste vid mässan i Göteborg.

Förutom en ny båtmodell presenterar X-Yachts Sweden en annan nyhet för alla X-Yacht-ägare på Västkusten på Båtmässan.

– För att kunna ge våra kunder på Västkusten bästa möjliga service startar vi ett samarbete med Regina Yachts. Försäljningen av X-Yachts i hela Sverige sker från vårt kontor på Lidingövarvet i Stockholm, säger Johan Delin, VD på X-Yachts Sweden, och som har sålt X-Yachts i Sverige i 16 år.

Valet av servicevarv på Västkusten föll på Regina Yachts eftersom varvet står för kvalificerat båtbyggeri, hög kvalitet och ett väl utvecklat servicetänkt i kombination med en bred kontaktyta i den marina världen.

– I Regina Yachts modell ingår även en mobil del. Det innebär att varvspersonalen kan komma till kunden, vilket är mycket intressant för våra kunder på Västkusten, säger Johan Delin.

Alla intresserade är välkomna att besöka X-Yachts Swedens monter på Båtmässan i Göteborg för att få veta mer om samarbetet med Regina Yachts och för att ta en titt på Xp38an.

Info: www.x-yachts.se

Kommentarer

måns 20:26:48 2012-01-31

Har inte Regina Yachts lagts ned?

Arne 08:14:50 2012-02-01

De har bara slutat bygga båtar, enligt vad jag har hört. Fortsätter med service och förvaring.