23 januari, 2012

Komplett paket med autopilot

Jefas nya autopilot AP-1 är en fristående mycket lättanvänd och prisvärd autopilot. Jefas långvariga erfarenhet med sina framgångsrika drivenheter har varit en viktig faktor vid utvecklandet av denna autopilot enhet. Stor fokus har lagts på att göra den 100 % vattentäta kontrollpanelen, intuitiv och användarvänlig.

Pressrelease:

Med integrerad tredimensionell kompass och en styralgoritm som utvecklats tillsammans med den Marina avdelningen vid Danmarks Tekniska Universitet, är det en autopilot som garanterar mycket stadig och precis kurs i även mycket grov sjö.

JEFA AP-1 autopilot är designad för såväl rorkult så som rattstyrda båtar, med en drivenhet som är monterad under däck så som Jefas linear drive, direct drive, transmission drive och compact drive. Alla de drivenheterna kan fås med integrerad roderlägesgivare. Jefas AP-1 autopilot är lämplig för båtar upp till 45 ft.

Jefa har tagit fram ett autopilot paket komplett med AP-1 och drivenheten linear drive DU-LD-12 med integrerad roderlägesgivare. Pris 24 375 kr.

Info: www.batsystem.se