16 januari, 2012

Nyhet augusti 2012 – Minor Offshore 36

Finska Sarins Boats Ltd lanserar under augusti 2012 Minor Offshore 36. Minor Offshore 36 är en helt ny robust allvädersbåt byggt enligt samma koncept och med samma utmärkta prestanda som övriga Minor Offshore modeller. Styrhytten i Minor Offshore 36 består av tre bekväma säten vända föröver, en stor L-soffa med god runtomsikt samt ett stort kök med glaskeramikspis och mikrovågsugn/ugn som standard.

Standardutrustningen är riklig med bland annat kartplotter, ekolod, bogpropeller, landström/Inverter 220V, dieselvärme, automatiska drev & trimplan mm.

I fören finns en stor sovkabin med skild toalett och duschrum. I akterkabinen finns det sovplats för tre personer och möjlighet till separat toalett. Däcket är på en nivå runt hela båten och omges av kraftiga räcken. Akterdäcket har en rymlig L-soffa och stora plana ytor. Det öppningsbara akterpartiet i salongen skapar en rymlig helhet.

Ett stort arbete har lagts ned på att skapa en tystgående och bekväm båt som klarar mycket tuffa väderförhållanden.

Minor Offshore 36 har en total längd på 11,8 m och en bredd på 3,6 m. Motoralternativen varierar från en singel installation på 400hk upp till dubbel installation på 800 hk. Fart upp till 40 knop.

Minor Offshore svenska agenter är INA Marin AB i Täby samt Gillholms Marina AB i Kornhall.

Info: www.minoroffshore.fi