14 november, 2011

Segelmakaren Hans Hamel satsar på Segelstället.se

Hans Hamel, en av Sveriges mest erfarna segelmakare, förverkligar det han drömt om i över 30 år. Att i alla lägen kunna leverera rätt segel för varje seglares behov. − Med Segelstället.se river vi alla barriärer. Vi slutar tänka i revir. Allt för att erbjuda det bästa till varje enskild seglare, säger Hans Hamel.

Sedan Hans startade verksamheten 1978 har antalet segelbåtar mångdubblats. Utvecklingen av segelmaterial och tillverkningsmetoder har gått samma väg. Idag behövs därför ett brett utbud och en bred kompetens för att göra visionen sann. Nu sker det.

Segelstället.se är inte bara ett segelloft, inte två heller för den delen, utan tre! Det tre ledande tillverkarna som samlas under samma tak är Hamel Sails, Hyde Sails och Elvströms Sails.

− På den här webbplatsen kommer vi att kunna erbjuda kvalitetssegel till riktiga drömpriser, säger Hans Hamel.

Hamel Sails
I över 30 år har Hans Hamel och hans segelmakare på Hamel Sails i Karlshamn tillverkat skräddarsydda segel och levererat till krävande kunder i hela Sverige.

− Du kan påverka varje liten detalj, vi tar oss tid och lyssnar på dig, vi rådgör och föreslår.

När du vill ha ”extra allt”, oavsett material, är Hamel Sails rätt för dig. Skräddarsydda segel för racing och performance cruising är loftets absoluta specialitet – oavsett båttyp.

Hyde Sails
Hyde Sails är ett av världens största segelloft med nära 300 anställda som tillverkar över 40 000 segel per år – cirka fyra gånger så många segel som säljs i Skandinavien på ett år. Hyde Sails är ett engelskt företag med drygt 45 år på nacken och med all tillverkning förlagd till det helt egna loftet på Filippinerna. Hyde har designat segel till de flesta båttyper och är rätt val när du behöver kvalitetssegel till ett fantastiskt pris.

Elvström Sails
Loftet startades av danske Paul Elvström, den första att vinna fyra OS-guld i segling i rad. Elvström Sails levererar originalsegel till en lång rad europeiska båttillverkare och 75 personer tillverkar dem på loftet i Aabenraa, Jylland. Parallellt med produktionen av originalsegel producerar Elvström Sails även EPEX high tech laminatsegel i absolut världsklass. Välj Elvström Sails när du vill ersätta din båts originalsegel eller när du helt enkelt vill ha det tekniskt mest avancerade segel som går att få för pengar.

Info: www.Segelstället.se

Kommentarer

Lasse B. 19:51:44 2011-11-14

Låter som ett varuhus för segelköpare, varför har ingen kommit på det tidigare? Bra idè

Otto 17:45:54 2012-01-23

Det är ju precis det som är tanken! Välkomna till Sveriges häftigaste varuhus, Segelstället.se!