18 januari, 2011

Ny återförsäljare för Cobalt Boats

Från och med 2011 är Gillholms Marina AB exklusiv återförsäljare av Cobalt båtar i västra och södra Sverige. Cobalt Boats i Neodesha, Kansas, har i över 40 år byggt innovativa och högkvalitativa sportbåtar/daycruiser.

Pressrelease:

Cobalt Boats är ett familjeföretag där ägarna varje dag engagerar sig i företagets utveckling och det byggs cirka 3.000 båtar varje år av 600 medarbetare. Det finns en gemensam strävan och en fantastisk idérikedom samt ett enormt ansvar för att Cobalt skall vara en kvalitetsbåt.

Enligt en amerikansk (JD Power) kundundersökning är Cobalt det bästa båtköpet bland daycruisers. Cobalt har marknadens bästa skrovkonstruktion, stabilitet, snabb planing samt 10 års garanti på skrov och däck. Läs mer om Cobalt och deras båtar på www.cobaltboats.com.

På Båtmässan i Göteborg ställer Gillholms ut två Cobalt båtar:

Cobalt 222WSS – specialdesignad för vattensport och wakeboardåkare. Kraftig integrerad wakeboard båge med canvas topp och många finesser/tillbehör. En sportig design och en bra ljudanläggning är andra fördelar som tilltalar målgruppen. Längd inkl. badpaltform 7,11 m, bredd 2,46.

A25 – en bow rider med en rymlig cockpit, solsoffa och hydraulisk badplatform.
Längd inkl. badpaltform 7,77 m, bredd 2,59 m.

Info: www.gillholmsmarina.se