16 januari, 2011

Fairline Targa 58 GRAN TURISMO en vinnare i London

Engelska Fairline Boats vann den åtråvärda utmärkelsen “Motor Boat of the Year Award 2011” i klassen “Sportscruiser Above 45ft” med sin Targa 58 GRAN TURISMO, som lanserades i januari 2010. Det är det tredje året i rad som Fairline har vunnit en utmärkelse inom Motor Boat of the Year Award. Priset delas ut på London International Boat Show.

Själva utnämningen och valet till Motor Boat of the Year Awards görs av en jury med båttestare från de engelska båttidningarna Motor Boats Monthly och Motor Boat & Yachting. Tidigare har bland andra svenska Nord West Yachts vunnit utmärkelsen för flybridgebåtar under 50 fot två år i rad, något som inte föll helt i god jord bland de stora engelska motorbåtsvarven.

– Den här kategorin skapade nästa ett upplopp vid juryns möte eftersom det var svårt att bedöma vad som kännetecknar en sportscruiser nu när allt fler varv förser de här båtarna med flybridge, säger Hugo Andreae, redaktör för Motor Boat & Yachting.

– Vår vinnare är en båt som inte bara ger mycket till sin ägare i sjön utan också presenterar ett antal nya lösningar som är till fördel för båtägaren. Allt detta finns hos Fairline Targa 58.

Info: www.fairline.com