13 januari, 2011

Europas största Marinkatalog är här

Nu är den klar, den första Navimo-katalogen! I den är det samlat alla egentillverkade produkter inom Navimo Group, såsom Plastimo, Lofrans, NuovaRade, MaxPower, Goiot m.fl., samt ett stort antal kända varunamn från mer än 80 ledande producenter inom marinbranschen.

Tillsammans ger detta ca 18000 artiklar fördelade på 845 sidor i en av Europas absolut största marinkataloger. Produktutbudet är enormt, allt från skruv och schackel till livflottar och nedsänkbara bogpropellrar. Katalogen trycks på 8 olika språk varav den svenska versionen distribueras i Skandinaven. Under senare delen av januari kommer den även att finnas i form av e-katalog på nätet.

Distribution av katalogen och produkterna i den sker genom marinhandlarna uti landet. Den blir alldeles för tung att skickas per post. Leveranser kommer i huvudsak ske från Navimo Nordic´s lager på Henån. Här lagerförs en stor del av sortimentet och härifrån servas återförsäljare och båtproducenter i hela Skandinavien. Centrallager ligger mitt i Frankrike.