11 januari, 2011

X-Craft X8.0 “Speed Lounge” på BOOT 2011

X-Craft presenterar sin senaste modell X8.0 “Speed Lounge” RIB i ett nytt och mycket exklusivt utförande på båtmässan BOOT 2011 i Düsseldorf i januari. X-Craft lanserar också för första gången en X-Craft med fjädringen till sitsarna helt tillverkad i kolfibermaterial. Tillsammans gör dessa förbätttringar att dessa prestandabåtar blir både snyggare och mer bekväma att köra.

Karakteristiskt för samtliga X-Craft prestanda RIB (rigid inflatable boats) är att de är byggda för riktigt höga prestanda och farter. De har också en skarp och kännetecknande design.

Speed Lounge edition är extra kryddad inom alla områden för båtköpare som vill ha det allra fräckaste och snabbaste. Den här modellen är utrustad med de lättaste stötabsorberande sätena som finns, navigationsutrustning med touch-skärmar, metalliclack och tvåfärgade tuber. Motoriseringen består av en 300 hk stark utombordsmotor.

X-Craft byggs i Nederländerna. De nya sätena, som är helt utvecklade under namnet “X-Craft Full Carbon”, är byggda av delar i kolfiber och titanium. Totalvikten för en stol är endast 9,5 kg.

Info: www.xcraft.nl